Ahad, 2 November 2014

BRAYOK - Hikayat Penuh Sakti


Yeah, kita enjoy satu official music video dari BRAYOK dengan lagunya 'Hikayat Penuh Sakti'. BRAYOK yang terdiri dari 4 anggota dari Ipoh ni main muzik Punk Rock yang dikacuk dengan elemen ska dan reggae dalam sound dorang. Mereka dah bermula sejak 2004 lagi dan sertai 4-way split "Punkrock Paradox" di tahun 2007 di samping join jugak dalam beberapa rilisan kompilasi. Mereka pun dah main show di merata tempat seluruh negara.


BRAYOK baru-baru ni keluarkan album "Let's Go!" yang mana dorang muatkan semua lagu-lagu terbaik band ni. 12 buah lagu semuanya dalam CD yang dicetak profesional serta inlay pun full-coloured. Pembeli jugak akan dapat sticker percuma beb! Penggemar muzik macam NOFX, Carburetor Dung, Bad Religion dan yang ala-ala gitu dicadangkan segera dapatkan "Let's Go!" CD ni ok. 

Pepehal tengok info di:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan