Sabtu, 28 Februari 2015

01-03-2015 | STRENGTH THROUGH UNITY


ORGANIZER MISKIN HUMBLY PRESENTS... | STRENGTH THROUGH UNITY | 1ST OF MARCH 2015 | NEGATION / COMPULSION TO KILL / EXOTHERMIX / THE MASH / SEIKAN NO / VALENCIES / FIELD OF INNOCENCE / KUNCISTATIK / THE FREEDOM / DIN & GITAR LES PAULNYA | RUMAH API, AMPANG | RM15 | 2PM

facebook.com/events/361102314061658

Jumaat, 27 Februari 2015

28-02-2015 | FIRST TAK MUNGKIN LAST!!


FIRST TAK MUNGKIN LAST!! anjuran BLACK SUN X TURD RECORDS akan berlangsung pada 28 Februari 2015 bertempat di Pennylane Studio, Sunway, Subang. Show ini akan menjadi pentas di mana beberapa band merilis material terbaru mereka; ALOTLIKETURD (Disco Disco EP release), JOHN MACBAREN (self-titled EP release) dan VIJF (self-titled Demo release). 

Event akan turut disertai oleh OBLIGASI yang membuat persembahan pembukaan serta dimeriahkan aksi-aksi sokongan dari ZIP ZIELLER, OSMANTIKOS, B.C (Singapore) dan BAD IDEA. Show akan bermula pada jam 6 petang dan bayaran masuk hanyalah RM15 (termasuk free food & drinks). Jumpa di sana!

Khamis, 26 Februari 2015

NOISE FROM HELL COMPILATION VOL.4


NOISE FROM HELL COMPILATION VOL.4 featuring ANTI-DIKTATUR (Colombia), ARMADOS (Malaysia), CONTUSIÖN (Colombia), DEADTRACK (Brazil), E330 (Slovakia), ENDORPHINS LOST (USA), GROTESCO (Brazil), GUIGUISUISUI (China), HERIDA PROFUNDA (Poland), KONTATTO (Italy), MASSAKRO (Mexico), NAPALM RAID (Canada), NITROCHARGE (Ecuador), PROLAPSO (Colombia), RUINAS (Argentina), SAKATA (Indonesia), SUFFER THE PAIN (Sweden), WARKRUST (Brazil) and WELK (Germany).

TRACKLIST:
01. Anti-Diktatur - Falsos
02. Armados - No Warning
03. Contusiön - Genocidio
04. Deadtrack - Born Convicted
05. E330 - Millió Test Szenvedése
06. Endorphins Lost - American Chokechain
07. Grotesco - Existência Putrefata
08. GuiGuiSuiSui - Roll You
09. Herida Profunda - Zjedz zanim zgnije / Eat before rot
10. Kontatto - Cospirazioni
11. Massakro - Verbal Terrorist
12. Napalm Raid - Living Breathing Dead
13. Nitrocharge - Evil War
14. Prolapso - Masas
15. Ruinas - ciegxs
16. Sakata - Badut Revolusi
17. Suffer The Pain - Apocalypse Approaching
18. Warkrust - Segregação
19. Welk - MoredHel

DOWNLOAD:
www.mediafire.com/?f7jt08937tk8h5f
*include cover arts for CD and Tape format.

BANDCAMP:
nfhzine.bandcamp.com/album/noise-from-hell-compilation-vol-4


Thanks for downloading. Enjoy the music. Make it on physical copied CD-R or Tape (dubbed on 90 minutes blank tape) for personal non-commercial uses. Only featured bands in this volume have the rights to produce (unlimited) copies of CD-R/Tape for sale/trade. Spread the madness! Support each other, make noise not war!

#hxc punk, noise/grind, crust, thrash/metal punks band do submit your track for the next volume.. send to facebook.com/trashnoiser or trashnoiser@gmail.com.

Rabu, 18 Februari 2015

SHARON STONED "A COLLECTION..." TAPE


...fukkin' OUT NOW!! Kids, here's sumthin' for your valentine's massacre!!

SHARON STONED "A COLLECTION..." TAPE

..celebrating their 15th years existense, Sharon Stoned (with the help of tons other local labels!!) decided to put out a 'kinda' discography tapes, featuring 40 minutes or 20 of their sloppiest tracks, recorded throughout the years.

Also comes with an A3 sized poster, this tapes are gonna ruined your valentines! That's their promise!!

Get this through your local distro's @ gigs, as soon as possible!!

Wholesale copies is also available from these nice record label/distros whom co-released this shit:

Central / Kuala Lumpur:

Sabah / Sarawak:

East Coast area (Pahang / Kelantan / Trengganu):

Southern area (Melaka / Johor): 

Northern area (Penang / Kedah / Perak etc):


Limited pre-order boxset (25 copies) of this tape is also available from Sharon Stoned. Boxset includes limited print t-shirt + button badges + laple pins + tapes + poster. 

Contact them for details:

Interview: LANGGAR LARI


LANGGAR LARI diasaskan di Bahau, Negeri Sembilan kira-kira 10 tahun yang lalu. Tetap setia dengan aliran Thrashcore, LANGGAR LARI pada hari ini dianggotai oleh Am (vokal), Topex (gitar) dan Cdoth (dram). Setakat ini mereka telah mengeluarkan sebuah demo dan beberapa rilisan split. Selain itu, mereka begitu aktif beraksi di sirkit-sirkit gig tempatan. Berikut sebuah temubual ringkas bersama LANGGAR LARI.

1. Langgar Lari ni bila & dimana ia ditubuhkan? Apa yang korang maksudkan dengan nama band Langgar Lari tu?
Langgar Lari ditubuhkan pada sekitar tahun 2005 dan kesemua line-up masa tu berasal dari Bahau, Negeri Sembilan. Nama Langgar Lari ni masa tu kita ambil sebab nak menggambarkan kelajuan. Muzik yang kami main laju jadi kononnya nak sesuaikan lah nama band tu.

2. Cuba terangkan sikit apa bentuk muzik korang ni? Band yang camner atau benda apa yang jadi sumber inspirasi Langgar Lari dalam menulis lagu & lirik?
Langgar Lari bermain muzik thrashcore/fastcore. Masa awal penubuhan band ni kami banyak terpengaruh dengan band-band macam Charles Bronson, Spazz, Anjing Tanah, Domestik Doktrin, Suara Anak Muda, JeritanxSepi dan band-band yang bermain muzik fastcore. Lirik biasanya kita akan buat berdasarkan hal ehwal dunia semasa atau benda-benda berkaitan kemanusiaan kehidupan dan diri sendiri.


3. Apa material yang korang dah keluarkan setakat ni? Bagaimana penerimaan atau respon mereka yang dah dengar stuff korang?
Langgar Lari setakat ini dah release:
▪ Demo 2005 cdr
▪ 3 way split cdr (Mynightville, Ghost On Sunset War Party)
▪ 4 way split pro cd (YAD, Abnormal Physiology, Kick Enemy)
▪ 2 way split cassette (SMG)
So far kesemua release dapat dijual dan diterima rakan-rakan yang berkongsi minat dengan kami. 

4. Band ni dah banyak main gig sana-sini. Camner korang lihat pentingnya gig kepada Langgar Lari? Ok, apa gigs paling best dan diingati?
Ya betul kita dah banyak bermain gig sana sini sepanjang hampir 10 tahun ni. Gig ni sebenarnya platform atau medium untuk kami jumpa kawan-kawan dan kongsi keseronokan dengan muzik yang kita minat. Dengan gig ni juga kita dapat tengok scene yang di luar kawasan kita dan tambahkan lagi kawan-kawan. Selain dapat berkongsi idea-idea baru. Gig paling diingati sampai hari ni adalah gig Domestik Doktrin tour di Johor Bahru sekitar tahun 2005. Bukan saja sebab gig tu yang meriah, tapi sebab perjalanan dan macam mana kita survive untuk menjayakan gig tu. 


5. Nak tanya sikit pendapat kau la tentang scene punk/hardcore/crust/thrash kat Malaysia ni? Apa lebih dan kurangnya dengan scene lokal yang kita ada sekarang?
Scene hardcore punk lokal sekarang ok. Semakin rancak dengan banyak band-band yang hebat, rilisan-rilisan yang mantap dan banyak band-band tour datang.

6. Abis dah ni. End up la interview ni dgn whatever yang korang nak cakap?
Akhir kata dari kami, terima kasih kerana sudi interview dan nantikan rilisan terbaru kami akan datang. Jumpa anda semua di gig-gig berdekatan. Keep up the punx! 

– Langgar Lari 2015. 

Selasa, 17 Februari 2015

21-02-2015 | MAYHEM IN IPOH GIG


PAKATAN BUDAK JAHAT dengan SKYWALKER SOLUTIONS mempersembahkan "MAYHEM IN IPOH" gig. 7 band berbagai genre dari metal, grindcore, grunge, h/c hinggalah ke stoner rock. Band: NAMELESS (grunge) MOLESTED SATYRIASIS (metal), GAINA (stoner rock), OLD PARASITE / GELOMBANG (grunge), BAHAJANG (porno grinders), SECRET IN DEFENSE (crossover h/c), ERECTILE (grindcore). Tarikh: 21/2/2015. Tempat: Rainhouse Studio, Ipoh. Masa: 8pm hingga tamat. Tiket: RM12. 

28-02-2015 | GUIGUISUISUI / TIM BECHMANN @ RUMAH API


Date: 28th February 2015 - Venue: Rumah Api, Ampang, Kuala Lumpur - Time: 8pm - Ticket: RM15 - Bands: GUIGUISUISUI (China) / TIM BECHMANN (Austria) / SIMFONI KETIAK BERACHUN (Kuala Lumpur) / THAWWAF (Kuala Lumpur) / KEBULUR (Putrajaya) / JALAN SEHALA (Kuala Lumpur)

19-02-2015 | THRUOUTIN @ RUMAH API


Ok guys.. ni ada ada show kat Rumah Api, Ampang, Kuala Lumpur pada Khamis, 19 Februari 2015 bermula jam 9 malam menampilkan THRUOUTIN dari Beijing, China. Band atau mungkin lebih tepat dianggap sebuah projek muzikal ni ke arah muzik eletronik. Definasinya berbunyi "combines heavily sampled electronic elements accented by vocals and Chinese lute". Di bawah ni ada soundcloud dorang yang dapat bagi gambaran jelas tentang muzik mereka


Persembahan THRUOUTIN akan diberi sokongan pembukaan oleh 2 band lokal iaitu VIJF yang merupakan band Powerviolence dari Shah Alam dan juga OLD SCHOOL FRIENDSHIP, sebuah unit Punk Rock dari Bukit Indah, Ampang. Well, bagi yang berminat untuk melalui pengalaman baru dari muzik THRUOUTIN serta lain-lain tu, korang bolehlah beramai-ramai ke Rumah Api di mana bayaran masuk cuma RM10.

OPTIMALINIJA FEST III


OPTIMALINIJA, the noisecore, noisegrind and no school grind international festival. The first of it's kind in the world.

OPTIMALINIJA is the name of the most sickening Lithuanian beer, that poets, thieves and alimony payers drink. Worse than ever. Not only in Lithuania.

OPTIMALINIJA I took place in 2011 in Moscow – the most noisecoreless city of Russia. 

Three years later [2014], OPTIMALINIJA II was held in an abandoned depot of Kurskiy station, in the very center of the capital of Russian totalitarian state with the participation of Bestial Vomit that opened up possibilities of participation of the cross border bands, and the happening defined the future concept of the event: The interested in pushing the limits (of possible and impossible things), destruction of sovereignties (all of them – from states to own personalities), invasion and occupation (of accommodations, spaces, somebody’s thoughts and maybe hearts). One-second blasts of noise here and now is just an excuse and the shittier is noise, the more interesting it is to make it.

Conceptual demand: 

Nobody plays more than 15 minutes, a real drummer or a robot must be in a band. 

In the very beginning, the fest intended to be held in different cities and countries, but efforts to make OPTIMALINIJA II in Kiev [UKRAINE] and Vilnius [LITHUANIA] ended with zero possibility. 

The main problem was that these cities are too close to Moscow,so OPTIMALINIJA III will be brought to other continent and the possibilities worked out as OPTIMALINIJA III will take place at Malang, INDONESIA on 21st February, 2015 and Kuala Lumpur, MALAYSIA on 22nd February, 2015, and OPTIMALINIJA IV will be at Brazil (cities tba) in the end of the year.

After ten successfully OPTIMALINIJAs chapter, a movie will be produce, narrating how it all happened in different parts of the world.

The concept of OPTIMALINIJA III will be showcasing not only noise/noisecore and noisegrind bands but will as well adding flavors of raw, fast and extreme band to the list.


21/2/15 // Omah Gedang Cafe, Malang [INDONESIA]
Ticket - 5.000 rupiah
Start - 14.00-21.00
by MENGELAKOLEKTIVA 
+62-899-0455-625 [Lutfi]
+62-897-0441-661 [Bima]

PISSDEADS [10 years noisecore madness from Selyatino, RUSSIA]
----------------------------------------------------------------------
XAOC [chaotic noisecore from Moscow, RUSSIA]
----------------------------------------------------------------------
WARTHOLE [Surakarta grind-hardcore crew]
----------------------------------------------------------------------
REAL BASTARD [Pandaan neo crust warriors]
----------------------------------------------------------------------
BISON BESAR [weedcore from Batu]
----------------------------------------------------------------------
PREDATOR [Deathgrind punishment from Malang]
----------------------------------------------------------------------
INVOKATION [Black Metal from Malang]
----------------------------------------------------------------------
LONGOR [Grind terror from Malang]
----------------------------------------------------------------------
RIOT STATES [Malang grind unit]
----------------------------------------------------------------------
NOISExSQUAD
----------------------------------------------------------------------
BALAS DENDAM
----------------------------------------------------------------------


22/2/2015 // Rumah Api, Kuala Lumpur [MALAYSIA]
by RUMAH API and BOO HOO

PISSDEAD [10 years noisecore madness from Selyatino, RUSSIA]
----------------------------------------------------------------------
XAOC [chaotic noisecore from Moscow, RUSSIA]
----------------------------------------------------------------------
(((CONNECTION_ERROR))) [LION CITY roaring noisypsychdrone attack]
----------------------------------------------------------------------
LT. DEEN [Shah Alam drum and bass Asta Vodka mincecore]
----------------------------------------------------------------------
PSYCHOTIC SUFFERANCE [Seremban veteran dirty raw grind]
----------------------------------------------------------------------
SHITNOISE BASTARDS [Kuala Lumpur/Subang Jaya crappy wasted noisejunkies]
----------------------------------------------------------------------
COMPULSION TO KILL [Kuala Lumpur grindviolence insanity]
----------------------------------------------------------------------
ALTERATION IN BROKEN SYSTEM [Kratom intoxicated fuck breakdowns raw grind trio]
----------------------------------------------------------------------
JOHN MACBAREN [spazzy fast infested Shah Alam power violence]


Details:

Isnin, 16 Februari 2015

BULL042: ABSOLUT / BATTLESCARD / OSMANTIKOS - DEATH TRAP FROM HELL


OUT NOW!!! "DEATH TRAP FROM HELL". It's a 3-way international hc/punk split CD featuring: ABSOLUT (Canadian powerhouse of D-beat mayhem) / BATTLESCARD (Japanese rock n' roll motorcharged) / OSMANTIKOS (Malaysian hypertension crustcore). 15 songs of DIY hc/punk madness. It's yours for RM12 + postage (Malaysia) and 8USD + postage (rest of the world). Distro & labels do contact for cheap wholesale. Email at bullwhiprecs@yahoo.com for details.


Listen Absolut at: http://youtu.be/zYQBi_z36II
Listen Battlescard at: http://youtu.be/SMTv2O5UY4U
Listen Osmantikos at: http://youtu.be/w24oGkQYPAY

BULLWHIP RECORDS

Rabu, 4 Februari 2015

Misgive - "Don't Need No Words"


Malaysia's all-female punk rock MISGIVE from Kota Kinabalu, Sabah has recently launched their new official music video. It's a video for a song entitled Don't Need No Words, the first track on their debut EP "Short Skirts, Shot Guns". Directed by Radzie Rahman, the Don't Need No Words video is the second official music video from MISGIVE after their first single Short Skirts, Shot Guns published on March 2014 [watch here]. Support this great talent! Buy their "Short Skirts, Shot Guns" EP.