Rabu, 19 Februari 2014

HELLEXIST "Age Of Death" Vinyl Version


Available now!! HELLEXIST's Age Of Death 12" LP. Previously on tape and CD format. Out now in vinyl version released by BROKEN NOISE RECORDS. RM60 each with inlay + plus huge poster 12"x18". Quantity LIMITED!! Will be available by hand during DOOM Live in Kuala Lumpur 25/02/2014. Order by post, do ask via ladingsatu@gmail.com or contact facebook.com/hellexist666. Heavy as Hell! Dark as Evil! Crust as Fuck!!

Selasa, 18 Februari 2014

Interview: EXTERMINATE


EXTERMINATE is Proto-Grindcore band from Kuching, Sarawak formerly known as NIGHT STILL YOUNG. They used to be a side-project band for GRIND OR DIE FEST at the first place, but then, they decided to keep this band (NSY) under a new name EXTERMINATE. As per said, they musically love muddy sound and humming short noises with lyrical themes based on political, social and the likes. Here’s an interview made with EXTERMINATE, answered (separately) by Lester (in Malay) and Kris. Read on...

(1) Who are the current members of EXTERMINATE?
Lester: EXTERMINATE dianggotai oleh Kris (1st gitar), Brian (dram) dan Lester (vokalis).
Kris: Hi.. current member of EXTERMINATE is Lester (vox), Kris (guitar) and Kului (drum). [Kului is Brian’s nickname – Editor]


(2) When and what encouraged you to start EXTERMINATE?
Lester: EXTERMINATE ditubuhkan semasa gig GRIND OR DIE FEST 2012 di Phantom Limb, Kuching. Ketika itu EXTERMINATE masih menggunakan nama lama NIGHT STILL YOUNG (NSY).
Kris: EXTERMINATE is formed for side project for first reason since all of us have our own bands. Lester is bassist for punk rock band named MAVIS DIRTY PROJECT, Kris is bassist for grindcore band BRONCO BUSTER and Kului also play for BRONCO BUSTER as guitarist. First we play like humorous noise grind then we change for more serious shits (politic, scene, eco-social, anarchy etc) but still we keep the funny issues.

(3) EXTERMINATE plays Proto-Grindcore. How does it sound like?
Lester: Proto-grind yang kami main sound lebih kepada grind, hardcore dan sedikit crusty. Tetapi kami sekarang masih mencari sound yang betul-betul kami mahukan.
Kris: Proto-grindcore is like grindcore music but it more various sound of crust and death metal.. that is our point of view, for us band like NAILS, DISRUPT, DROPDEAD, MASSGRAVE is proto grind band that much inspire us.

(4) What mostly influenced / inspired your music & lyrics writing?
Lester: Influences kami WORMROT, UNHOLY GRAVE, MASSGRAVE.. Lirik kami seperti protes, grind santai.. Kurangkan harga arak dan rokok.. hehehe!
Kris: First we make music and noise then the lyrics.. like I said we write about politic and social.. life reality. So many issues and bad things happen in this country lately.


(5) What have you released thus far? How was the response achieved?
Lester: 1st demo NIGHT STILL YOUNG format cd 5 lagu. 2nd split dengan ROTTEN DISEASE (Sabahan Noise Grind) dan split PENGUASA ANJING (Sabahan Experimental Grind), JERIT (Indonesia’s Grindcore). 3rd split with BADxPIT (Kuching Powerviolence) dan ANAK BASTARD (tak sure lagi band dari mana tak ingat, hehehe!)
Kris: Our release is NSY demo (our first band name), 2-way split cdr ROTTEN DISEASE, 3-way split cd with JERIT and PENGUASAxANJING, 10 second noise compilation (by Deathtones Records), 2-way single split 3" cdr/floppy disk with SHITNOISE BASTARDS and 3-way split cdr with BADxPIT and ANAK BASTARD.

(6) What will be the next releases?
Kris: Next release.. don’t know yet because Lester still working at Bintulu.. Hrmm maybe MOTORHEAD or NAPALM DEATH? [Don’t know what did he mean with “maybe Motorhead or Napalm Death?”, split release kot? – Editor]


(7) Any gigs played? What was the best show experience?
Kris: As far we just played 2 gigs.. we are not that famous hihi seem kids hate our music. The best experience is the reaction from the audiences because our song is short. They’re look clueless and annoyed haha!

(8) What do you want for EXTERMINATE?
Kris: We want to run this band until the last breath haha just for motivation.. All we want is record release as many many as we can.. spread our noise and words.

(9) Say something about the local (Kuching/Sarawak) Grindcore scene?
Lester: Scene Grindcore di Kuching agak kurang tapi itu tidak menjadi masalah kepada kami. Kami sentiasa belajar dan lakukan sahaja apa yang kami mahu.. sentiasa meminta pendapat dari band-band otai grind Kuching untuk kami teruskan perjuangan Grindcore. Kami berharap scene Grind akan bertambah tak kira di mana-mana; Sabah, Sarawak atau Semenanjung. Unite paling penting walaupun tak kira band lama atau baru.
Kris: Kuching now is great.. many gigs and new bands. Just kids don’t producing their stuffs, they're love merchs and mp3. There is no grindcore scene over here, I thinks there is just about 6-7 active grindcore bands.


(10) Thank you! Last notes?
Lester: Itu sahaja dari kami boss.. sori kalau tulis Bahasa Melayu, jangan marah ya. Last dari kami - IN GRIND WE YOUNG! Cheerss!! [Takde masalah. Cintailah Bahasa Kebangsaan, haha! – Editor]
Kris: Last words? Thanx for interviewing us.. sorry for my suck answers, keep making noise and grind.. support extreme music no matter you’re from metal or hardcore punk side, spread the love... and kickboxing moshing suck.

Jumaat, 14 Februari 2014

Review: SUBCULTURE "365 Days Of Punk Rock" CD 2013


Sejujurnya, gua dah lama tak mengikuti SUBCULTURE. Dalam koleksi gua cuma ada album "Love & Hate" (1994) dan "Time Knock" (1998). Ada beberapa rilis yang gua tak sempat nak ikut, antaranya "Retrofungus" dan "The Best of Subculture" (2006). Tahun 2013 gua terlihat album "365 Days Of Punk Rock" terjual di toko muzik segera gua sambar untuk didengar dan menilai apakah tarikannya album ini. 

Ada 10 buah lagu keseluruhannya, highlight semestinya 7 buah lagu baru. Selebihnya bonus yang dipetik daripada single serta album terdahulu; Ticket to the Moon dipetik dari album "Dillema" (2010), Bunyi Gitar versi Subculture dulunya terkandung dalam kompilasi "Tribute to P.Ramlee: Satu Indiepretasi" dan Menari di Angkasa adalah single kolaborasi/duet bersama Mira dari kumpulan Tilu.

01. AtMostFear
02. 3iga6nam5ima
03. Meaningless Days
04. Irama Amarah (feat. Andy Flop Poppy)
05. Direction
06. Mimpi Replika
07. Monster Mind
08. Ticket To The Moon
09. Bunyi Gitar
10. Menari Di Angkasa (feat. Mira Tilu)

Komposisi Punk Rock rekaan SUBCULTURE melalui "365 Days Of Punk Rock" tetap tegar dan segar sepertimana dua album pertama yang pernah gua dengar. Dengan line-up yang cuma tinggal Azreen (vokal/gitar) sebagai anggota asal, dibantu muka baru Fao (gitar), Kabin (bass) dan Meor (dram), band ini seakan membuka lembaran baharu integriti Punk Rock mereka dalam pada mengekalkan identiti sound rawk terdahulu. SUBCULTURE benar-benar Punk Rock sejati!!


Untuk makluman, album ini adalah edaran Life Records Malaysia. Ia sebenarnya diterbitkan oleh label sendiri Fun Friends Entertainment. Gua yakin Subculture masih mampu terus bertahan, mampu menarik lebih ramai peminat baru serta mengekalkan legasi mereka sebagai salah sebuah band Punk Rock terawal yang masih bertahan sehingga ke hari ini.


Review oleh: Asid KRÜSTed - krusted.blogspot.com

Interview: SETE STAR SEPT


Here comes 2-piece Japanese Noisegrind weirdos called SETE STAR SEPT. This Tokyo based comprised of Kae (vocals/bass) and Kiyasu (drums). The duo will soon appear in their Southeast Asia Tour playing in Philippines, Thailand, Indonesia, Singapore and yes, Malaysia also. A short and brief talks made with the blasting machine-man, Kiyasu. 


1. What truly persuade you to form Sete Star Sept?
Kiyasu: In 2004, I started Sete Star Sept as noise band. First line-up was 3 pieace, I do vocals and other 2 guys was making harsh noise using guitar and mixer. We influenced from 80' and 90' noisecore/grindcore.

2. Kae (Vocal and Bass) and Kiyasu (Drums). Why just run as duo?
Kiyasu: We changed line-up as duo in 2009. I just wanted to play noise grind. Making noise by bass guitar and blasting drums! I think it's enough two people.

3. How do you define Noisegrind the way of Sete Star Sept?
Kiyasu: I define combine the fastest power blast beat and over levels of low sound noise. The song must be short and raw grind.

4. What mostly influenced / inspired your music & lyrics writing?
Kiyasu: We don't have any particular thing about lyrics writing. Mostly influenced Gerogerigegege and early Napalm Death.


5. Sete Star Sept has a lot of releases! Which are the important ones?
Kiyasu: "All is wrong" is my favorite one.

6. What will be the next biggest plans?
Kiyasu: Biggest plans for 2014 is playing in China and Korea on beginning of May, Europe on May-June and US/Canada on August-September. And will release 10 years anniversary stuff.

7. Many shows played right? Which are the most memorable ones?
Kiyasu: "Grind Years Eve 2012" in Malaysia is one of most memorable gig and "Chaos in Tejas 2013" in US.


8. What do you try to achieve for Sete Star Sept?
Kiyasu: I want to continue to grind to death! and I hope that many people, use to sympathize with our music even a little.

9. Some notes to end this short interview?
Kiyasu: I'm just doing it just like. Do more fucking loud! Noise! Noise! Noise!


Stay Tune with SETE STAR SEPT:

DOOM "Corrupt Fucking System" TAPE


Bersempena kedatangan DOOM, lagenda Anarcho-Crust UK pada event LIVE IN KL 25.02.2014 nanti, pihak RICECOOKER RECORDINGS telah mengeluarkan album terbaru DOOM "Corrupt Fucking System" dalam format kaset terhad kepada 300 unit sahaja! Mengikut kata Joe Kidd selaku pemilik label, kaset ini akan hanya boleh diperolehi pada hari show berkenaan. "Kalau tak ada cassette-player, beli untuk kenang-kenangan!", katanya lagi.

SIDE A
1. Stripped  Whipped & Crucified
2. Prey for Our Souls
3. Human Meat
4. Yes, They Still Test on Dogs!
5. Suffering in Silence
6. Eat Shit & Buy
7. Corrupt Fucking System

SIDE B
1. Apostasy
2. Own Worst Enemy
3. Final Hour (for Golden Shower)
4. Con Dem Nation
5. Better Off Dead
6. Thatchercide
7. Cults of Human Sacrifice

SOUTHEAST ASIAN TOUR 2014 EXCLUSIVE TAPE RELEASE! This tape is specially released to commemorate DOOM's first ever visit to Southeast Asia, playing in Malaysia, Singapore & Indonesia in February 2014.

Maklumat Selanjutnya:

DOOM - Live in KL:
www.facebook.com/events/184897121720479

----------------------------------------

DOOM will be selling their new album at the show, here's a peek. There will also be t-shirts and a special tape release.

Drunkard Night Holocaust #7 (19 Feb 2014)


Behold, the mighty series of Drunkard Night Holocaust #7 @ The Wall Batu Pahat! We'll be witnessing these great bands for this series:

+ Ravage Fix (Swiss-Germany D-Beat)
+ Appäratus
+ Blinded Humanity
+ Black Demons

19 FEBRUARY 2014 // WEDNESDAY // 8PM // RM10 | STRICTLY NO ASSHOLES, NO WRESTLE MANIAC MATCH AND NO NAZI-PUNKS FOR SURE! | **Flyer designed by Koden of Diskangkung.

Khamis, 13 Februari 2014

Interview: TARANTULAH


Tarantulah secara ringkasnya ditubuhkan sekitar tahun 2007 di Kuala Lumpur yang mana ianya di anggotai 3 orang pemuda yang selekeh iaitu Man Rabaxx (Vocal), Awe Donde (Gitar) dan Silentt Shoutt (Drum) namun ianya hanya dapat direalisasikan pada tahun 2012  dimana proses rakaman demo Tarantulah yang pertama berjudul “Kedamaian Jalan Hitam” bermula. Ini adalah disebabkan oleh komitmen terhadap pelajaran, pekerjaan, faktor tempat tinggal serta pertukaran line up yang silih berganti. Line-up Tarantulah terkini tetap dianggotai 3 orang pemuda yang masih selekeh iaitu Man Rabaxx (Vocal), Rusak Minda (Gitar, Bass, Vocal) dan Silentt Shoutt (Drum, Vocal).


(1) Apakah prinsip yang dipegang atau ideologi yang diterapkan dalam pembentukan dana perjalanan band Tarantulah? Adakah ianya relevan dengan perkembangan semasa muzik underground hari ini?
Tarantulah tiada memegang sebarang prinsip atau ideologi yang tertentu di mana kami berkarya atas kemampuan kendiri dari segi pengetahuan, pembacaan dan faktor-faktor yang berlaku di sekeliling. Dari situ penciptaan lirik akan dinukilan terlebih dahulu dan kemudiannya akan digarapkan sebaik mungkin mengikut acuan melodi Tarantulah. Bagi pendapat kami ianya masih relevan  kerana Tarantulah akan cuba sedaya upaya berpegang teguh pada  konsep D.I.Y dalam berkarya tanpa ada sebarang sekatan dan paksaan.

(2) Anda meletakkan satu imej ‘trademark’ kepada Tarantulah; bertopeng dalam fotografi, muzik yang kedengaran sempoi dan selamba, old-school, lofi dan underrated sound-nya. Apakah ini jalan keluar dari kebiasaan atau lebih kepada membina ego dalam penampilan dan karya-karya Tarantulah?
Imej adalah trademark yang akan Tarantulah cuba kekalkan selagi hayat dikandung badan budi yang baik di kenang jua, hahahaha!. Berkenaan dengan muzik pula Tarantulah akan berevolusi serta bermeditasi secara perlahan-lahan untuk meningkatkan lagi pengetahuan kami yang masih mentah dan tidak seberapa ini melalui proses pembelajaran tentang alat muzik, ilmu mixing dan mastering di mana ianya untuk memantapkan lagi mutu muzik yang akan cuba diterjemahkan oleh Tarantulah.

(3) Moderate Metal Punk ditulis sebagai label kepada muzik Tarantulah – Apakah asas pembentukan muzik band anda ini, dan bagaimana ia diolah dan diterjemahkan sehingga pada hasil akhirnya ia boleh disebut “the way of” atau Moderate Metal Punk cara Tarantulah?
Moderate Metal Punk lebih merujuk kepada beat lagu dalam sesebuah lagu Tarantulah yang sederhana di mana ianya tidak terlalu laju dan tidak terlalu perlahan dengan campuran ramuan-ramuan punk, d-beat, heavy metal, thrash dan lain-lain di dalamnya. Muzik Tarantulah sendiri tidak mementingkan “Blast Beat” dan guitar solo di dalamnya. Ada yang mengatakan ianya seperti crossover tetapi line-up kami lebih selesa melabelkan muzik Tarantulah sebagai moderate metal punk. Macam nilah senang kata riff punk yang diberatkan dan didendangkan tidak terlalu perlahan dan tidak pula terlalu laju dalam erti kata cuba mengajak pendengar secara perlahan-lahan mengangguk-anggukkan kepala bila menghayatinya, hahaha!

(4) Bolehkah dianggapkan Demo “Kedamaian Jalan Hitam” sebagai lonjakan utama band Tarantulah membina dan mengembangkan namanya? Ianya bukan sahaja diulang rilis secara fizikal beberapa kali tetapi juga disebar meluas secara digital percuma melalui netlabel / laman free download. Apakah kekuatan demo ini sebenarnya?
Bagi kami demo “Kedamaian Jalan Hitam” adalah titik permulaan perjalanan band Tarantulah yang masih jauh dan kerdil ini di mana kami cuba menyampaikan lirik–lirik (disertakan dalam fizikal copy) yang kebanyakkannya straight to the point dengan muzik yang ringkas walaupun mutu sound yang mentah tapi beatnya masih menangkap. Demo ini disebarkan secara meluas oleh kawan-kawan melalui internet dalam dan luar negara kerana line-up kami yang suka bertukar-tukar pendapat/lagu-lagu disamping aktiviti trade. 

3 way split - Tarantulah, Strength Enemy dan Penguasa Anjing
Kemusnahan Sejagat - Headhunter Records

(5) Apa yang menjadi inspirasi kepada penulisan lirik, penyampaian mesej dan gaya nyanyian dalam spesifik Tarantulah?
Ruang lingkup persekitaran yang penuh berwarna-warni, harmoni serta halusinasi ini banyak memberi inspirasi di dalam penghasilan lirik-lirik Tarantulah sama ada secara tersurat mahu pun yang tersirat. Growl / Clean / Scream / Evil Vokil adalah adunan vocal yang kami terapkan dalam Tarantulah dan akan kami kekalkan untuk release-release yang akan datang

(6) Bagaimana dengan kedudukan Tarantulah Promo 2012: Adakah ianya juga berharga kepada latarbelakang Tarantulah atau sekadar suatu pengenalan?
Ianya lebih kepada promo pengenalan kepada kawan-kawan secara percuma yang dicetak sekitar 20 unit sahaja setelah Tarantulah merecord 2 track terawal. Turut juga dihantar kepada beberapa blog muzik melalui email.

(7) Tarantulah telah menghasilkan beberapa material dan rakaman baru dan dijadualkan merilis demo kedua bertajuk “War Brutality”. Ceritakan segalanya tentang “War Brutality” ini; berkaitan gubahan lagu-lagunya, berkenaan proses rakamannya serta jangkaan dan harapan anda kepada demo yang bakal dikeluarkan ini?
War Brutality telah menjalani rakaman sekitar September 2013 sehingga Januari 2014 atas faktor kesuntukan masa untuk bersama dan direcordkan secara D.I.Y. di home studio kami. Ianya akan dikeluarkan dalam tahun ini juga oleh label tempatan serta turut direleasekan di luar negara (masih dalam peringkat perbincangan) dan kami berharap agar demo yang kedua ini lebih baik berbanding yang sebelumnya.

(8) Apakah keistimewaan dan kelebihan ketara yang anda letakkan dalam “War Brutality” berbanding “Kedamaian Jalan Hitam”? 
Perubahan atau kelebihan yang terdapat di dalam demo “War Brutality” adalah dari segi vocal yang mungkin lebih sexy dan menawan hahaha serta mutu sound muzik yang mungkin bagi kami lebih baik daripada sebelumnya namun ianya masih berada di dalam kotak wilayah pagar kawat berduri rilisan berstatus demo.

Tarantulah - Kedamaian Jalan Hitam Re-release
Evil Punk Records (Belarus)

(9) Okay, ada rilisan-rilisan lain yang mahu anda perkatakan; samada yang telahpun diriliskan dan juga yang berada dalam rancangan untuk diriliskan?
Released 2012:
Tarantulah Promo - Self Release
Mix Tape Free Acheh Punk Vol.3 - Bandung Pyrate Punk
Yang Penting Berisik Compilation - Noiseblastmedia Records
6 Way Split - Chaotic Of Psycho Golden Triangle
Featuring Kudetor (Indonesia), Tussock (Malaysia), Blood Soaked Street Of Social Decay (Thailand), Kryast (Indonesia), Untha Attack (Thailand) and Tarantulah (Malaysia).
Kedamaian Jalan Hitam (Black Peace Way) Demo - Trooper Art Regime Distro
Released 2013:
Kedamaian Jalan Hitam (Re-Release Demo) - Evil Punk Records
Kedamaian Jalan Hitam (Re-Release Demo) - Fuck The Industry Record
Kedamaian Jalan Hitam (Digital Release) - Ultra Rock Records
3 Way Split - Kemusnahan Sejagat - with Penguasa Anjing and Strength Enemy
Upcoming Release 2014:
Ungovernable Resistance Phillippines Compilation 
Freedom Punker Next- In Grind We Punx Compilation Vol.1
Split Psycotic Sufferance / Tarantulah

Tarantulah juga bersedia dengan hati yang terbuka untuk bekerjasama dengan mana-mana kawan-kawan / band / label yang memerlukan karya kami  tidak kira split / kompilasi / online compilation.

(10) Saya tidak berjumpa sebarang informasi berhubung penglibatan Tarantulah dalam gig / persembahan live. Mengapa? Adakah kerana tiada jemputan atau tiada kesempatan untuk beraksi di pentas, ataupun sememangnya Tarantulah berpendirian untuk tidak bermain gig (hanya sebagai studio band)?
Tarantulah ada menerima beberapa jemputan untuk mengadakan persembahan/gig daripada beberapa rakan tapi kami terpaksa menolak secara baik kerana faktor kesibukan dan kekangan masa yang amat terhad. Walau bagaimana pun kami akan cuba juga sedaya upaya untuk suatu hari nanti beraksi di dalam gig/persembahan secara live. Untuk ketika ini tumpuan banyak ditumpahkan ke arah proses penciptaan dan rakaman lagu di home studio kami.

(11) Pendapat anda: Adakah sifat underground tulen masih hidup di negara ini sedangkan DIY (Do-It-Yourself) kian pudar dalam situasi siber dan millenia?
Bagi pendapat kami konsep D.I.Y terpulang kepada cara pembawakannya atau secara simboliknya “kita bergerak sendiri kita buat sendiri” tetapi ianya perlulah seiring dengan arus kemodenan serta kemajuan masa kini. Sebagai contoh kalau dulu kita menggunakan surat menyurat sebagai media perhubungan tetapi dengan adanya teknologi terkini kita menggunakan pelbagai media sosial untuk berhubung dengan rakan-rakan tidak kira di dalam atau di luar negara dengan pantas dan mudah sama ada untuk memperomosikan band dengan kaedah kita sendiri tanpa campur tangan kerakusan kapitalisma.  

(12) Tanggapan saya: Tarantulah tiada kemampuan untuk muncul dalam program Muzik-Muzik atau Anugerah Juara Lagu (AJL) TV3. Apa respon anda?
Program apa tu? Hahahaha!

Tarantulah - Pukul Mereka Dalam Diam (Live D.I.Y Video)

(13) Kata-kata penutup?
Jutaan terima kasih yang tak terhingga kami ucapkan kepada editor kerana sudi menemuramah band Tarantulah yang masih merangkak-rangkak dan tak seberapa ini. Beri sokongan yang baik tidak kira band baru atau lama dan berkarya atas faktor kejujuran.

OFFICIAL PAGE:

SETE STAR SEPT SOUTHEAST ASIA TOUR 2014


SETE STAR SEPT SOUTHEAST ASIA TOUR 2014

* Philippines
February 21 - Manila
February 22 - Manila

* Thailand
February 23 - Bangkok
February 24 - Bangkok

* Indonesia 
March 8 - Jakarta
March 9 - Bandung
March 11 - Yogyakarta
March 12 - Solo
March 14 - Kediri
March 15 - Malang
March 16 - Sidoarjo
March 17 - Bali

* Malaysia & Singapore
March 19 - Sabah/Borneo
March 20 - Sabah/Borneo
March 21 - Kuching/Borneo
March 22 - Batu Pahat
March 23 - Jerantut
March 25 - Terengganu
March 26 - Kelantan
March 27 - Kedah
March 29 - Kuala Lumpur (Hadko Grande!)
March 30 - Singapore
March 31 - Johor Bahru

Keep Updated:
blog.7s7.org
www.facebook.com/setestarsept

**Read an interview with SETE STAR SEPT
http://nfhzine.blogspot.com/2014/02/interview-7s7.html

SETE STAR SEPT / SHITNOISE BASTARDS Split Tape Out Soon!


"postmortem of noisegrind madness"

COMING SOON! SETE STAR SEPT / SHITNOISE BASTARDS split tape limited 100pcs with hand numbered copies. SSS side 20 minutes of noise raging (8 new tracks studio recorded + 1 live set recorded live at Glasgow, UK in 2013). SNB side 18 minutes of noise torture (22 tracks new studio recorded + 1 hidden 8 minutes track). will be released by NUCLEAR ALCOHOLOCAUST REC from Nancy, France.

It's fuckin' coming soon to you! This is totally blasting and super noisy grind split!

Keep updated:

SERINGAI - Live in Kuala Lumpur


8TH MARCH 2014 @ ALT + HQ 3:00pm RM40

SERINGAI
Early 2002, Jakarta, Indonesia. After a year disbanding his legendary hardcore outfit for 10 years, vocalist Arian13 [Puppen, Aparatmati] and old time friends, drummer Kemod [from Bandung thrash grinders, Aparatmati] and guitarist Ricky [from Jakarta's finest hardcore band, Stepforward] founded SERINGAI ['grin' in Indonesian]. Fueled by a desire to play a blend between Motorhead, Black Sabbath, hard rock & metal influences, they began to jam together after bassist Toan joined. SERINGAI was already in the habit of constantly writing songs, and playing small gigs in Jakarta and Bandung. Anthem songs like Alkohol [Alcohol] and Membakar Jakarta [Burning Jakarta], are the crowd's favorites. SERINGAI became more popular and the shows were beer-soaked and the sing along, slamdancing, stagediving never stops. Shortly thereafter, Toan left the band, and was replaced by Sammy. The band recorded 9 songs including a cover of Black Flag's Jealous Again, and released High Octane Rock EP in 2004 in tape format on their own label, Parau. Many shows in support of the tape, and without proper promotion they have sold about 12.000 copies of High Octane Rock EP. They even got offered to write songs for local movie soundtrack, teenage flick Catatan Akhir Sekolah and horror flick 12:00 AM. Their fanbase grows bigger, and named themselves 'serigala seringai' or, Seringai's wolfpack. In 2005, the CD version is released. Fortunately, the CD version was highly anticipated, and with different and exclusive artwork, it has sold 2000 copies in just 2 month. This time, the CD was distributed by Off The Records/Universal Music Indonesia. After relasing their sophomore effort titled Serigala Militia, Seringai gained more popular by playing extensive shows. Rather it be in a packed small rock clubs, as well as in stadiums with thousands of spectators, it doesn't matter that much, they still rock with the fullest effort to put smiles in their fans faces.

NARATU

INCARNATION

ELECTRIC FUNERAL

DIRGAHAYU

Further Info:

Rabu, 12 Februari 2014

HADKO GRANDE!


HADKO GRANDE!
OPEN AIR HARDCORE PUNK FESTIVAL!
29 MARCH 2014

Features:
SETE STAR SEPT
TERSANJUNG 13
XRDM
TERROR OF DYNAMITE ATTACK
EKOLOGISKT MÖRKER
ATOMICDEATH
PARIS IN THE MAKING
MEMORIAL
NAILED
UNADULTERATED PARASITES
INQUIRY LAST SCENERY
CHOLERA
THE MINDLESS SHOW
DAIGHILA
GYMNASTIC SKULL WHISTLING

Venue: Isi Rimba Camp, Kemensah, Hulu Kelang
Date: 29 March 2014
Time: 12.00 pm till 10.00 pm

Tickets: 
RM 40 Pre-Sale - until 25 March 2014
RM 50 At Door

Details:

NEW YORK AGAINST THE BELZEBU / SHITNOISE BASTARD - Split Tape



COMING SOON: Split Tape of NEW YORK AGAINST THE BELZEBU (Brazilian Noisegrind) and SHITNOISE BASTARD (Malaysian Noisegrind). To be released limited 100pcs on pro-tape format through BROKEN NOISE RECORDS.

MALAYSIAN HARDCORE INVASION 2014


#GIGMAKER presents:
MALAYSIAN HARDCORE INVASION 2014

Host:
- FINAL DESTINATION
[Post Hardcore from Klang and Puchong]

Also:
- SECOND COMBAT
- THY REGIMENT 
- AS YOU SEE 
- ALLIANCE 
- LOST CONTROL 
- YOUNG POTATO
- TIAMETRIA 
- KOLBENFAUST 
- A RUTHLESS CLEANSING 
- COLLISION 
- SPOOKY WET DREAMS 
- HEART-A-TACK
- ZBDK
- TOUCHDOWN
- DAMAGE
- OVERRATE
- FXTAL
- ANNEMARY
- CENTURY MARSHALL
- AGROCYBE PRAECOX
- DA-SCANDALISM 
- UNFOLD 

Date: 5 APRIL 2014
Location: ALT HQ
Time: 2PM TILL LATE
Ticket: RM30

SHOCKING SHOW


BLACK SUN Present: SHOCKING SHOW

Headline:
PSYCHOPATH - Tawau Bridge Bootbois
(Welcoming Show in Shah Alam)

Supporting Acts:
DISCOVER
BENZOATE
GLASSWAR
OI! KOHOLIX
FIGHT FIELD
THE NATIONHEAD

Venue: Darkforest Studio, seksyen 18, Shah Alam
Date: 16/2/2014
Time: 8 PM
Ticket: RM5
Event: facebook.com/events/286697128145539

Selasa, 11 Februari 2014

PERPETUAL - The Intruders


Its been one year since the bloody intrusion by the bloody shithead Kiram in Lahad Datu & Semporna Sabah, East Malaysia (11.02.2013). Our hearts go out to the families of the Malaysian security personnel who were shot dead and brutally killed by the Sulu terrorists. This song is a tribute to all the fallen heroes. Rest in peace! May the Kiram and his bullshit army burn in hell eternally with their false claim and arrogant mission.


THE INTRUDERS:

Possessed by drugs and evil
Kiram the intruders
Wanted them dead or arrested
Kiram the intruders

Far away through stars at night,
Troops come to shore on ships of light
Divine strength to keep them fighting
Defeat our force with brutally killing

Possessed by drugs and evil
Kiram the intruders
Wanted them dead or arrested
Kiram the intruders

They lie to us and make us fool,
That this illusion can't be real
Intruding when we least expect
All that they said only lies

Die !!!

Mopping up operations against the intruders
Sultanates forces totally defeated
This cowards just a fucking crazy mad terrorist
You are dead when you start this fucking war

PERPETUAL: 11.02.2014

LEMURIA : LIVE IN KUALA LUMPUR


Lemuria is a band known for adorably awkward male/female vocals, fuzzy guitars straight outta '95 and a lyrical portrayal of emotions that are often masked or metaphoric and rarely clear-cut. Lemuria has transcended the punk roots from which they came. Sure, they play with the wild abandon of a punk band — but they’re so much more than that. With each new release, the band is showing more and more of its songwriting skills, creating catchy choruses, interesting instrumental parts and a big yet fun feel as well as experimenting with ideas like harmony, melody and synthesizers. www.lemuriapop.com

LEMURIA - New York based Indie/Punk Rock
LIVE IN KUALA LUMPUR

Supporting Acts:
SJANSE (Singapore)
THE FRIDAYS
PUSHER
AZMYL YUNOR & THE SIGARETTES
XCRIMESCENEX
MAN UNDER ZERO EFFORT

Saturday, 15th February 2014
Black Box, Publika, Kuala Lumpur
Ticket: RM20 / starts at 6pm 

EVENT/INFO:

Isnin, 10 Februari 2014

Biografi: SETE STAR SEPT - Tokyo Noisegrind Duo


Sete Star Sept is a noisegrind band from Tokyo, Japan. Sete Star Sept was started by Kiyasu (ex-The Endless Blockade) in 2004 in Japan. They began as a Gerogerigegege-influenced noisegrind band. The band's name, "Sete Star Sept, " comes from a term used in pachinko, "7 star 7.” It has no meaning. "Sete" and "Sept" mean “seven” in Portuguese and French respectively.

In 2009, after appearing on various compilations, demos, and split releases, Sete Star Sept released their first album, "Revision Of Noise," on Fuck Yoga Records. Soon after, the lineup changed, with Kiyasu remaining on drums, and vocalist Kae taking on bass duties.


In 2011, Sete Star Sept embarked on their “World Tour 2011,” playing many shows in the U.S. (on the east coast), Germany, Netherlands, China, Malaysia,Thailand, Indonesia, Singapore and South Korea. During that tour, they released a 50-track, 10" vinyl EP called "Gero Me" (Rage For All). The cover artwork was designed by underground manga artist, Shintaro Kago. 

At the beginning of 2012, Sete Star Sept appeared on a split 7” EP with CSMD, titled "Shrimp Tie" (No Fucking Labels/Stockroom) and a split 7" EP with Penis Geyser (SPHC). From end of April to mid-May, 2012, Sete Star Sept toured the west coast of the United States, supported by Godstomper. A 3" vinyl EP, "Kaama Dhaatu," was released by Fuck Yoga/Idoneum Bello. The songs on “Kaama Dhaatu” were recorded on reel-to-reel tape in Amsterdam by Poda (Patareni) during their 2011 European tour.


On August of 2012, Sete Star Sept toured Japan with U.S. noisecore band Penis Geyser, and released a 17-minute long, single track EP, "All is Wrong" on 8cm CD. On November, the "Vinyl Collection 2010-2012" CD was released by Fuck Yoga. On December, 3rd Malaysia and Singapore tour.

In 2013, Korea tour on March.released Split 12" with Agathocles(B.O.G Records) and split 7" with Adolf Shitter(Underground Pollution Records). Australia tour on April. played Obscene Extreme Festival Australia. released a split 7" EP with Umbilical Tentacle(Tenzenmen) and a split 7" EP with Wolfe(The End Of Humanity).

U.S. tour on May and June 2013. Played at Maryland Deathfest and Chaos in Tejas, released LP/CD called "Visceral Tavern" (SPHC). its artwork designed by Shintaro Kago, a split 10" EP with Noise (SPHC) and a split 5" EP with Violent Gorge (Pan Del Muerte Records).


European tour on July 2013. Played at Obscene Exteme Festival Europe and Play Fast Or Don't Festival. Second Album "Sacrifice" LP/CD was released by Fuck Yoga. Japan tour on September with Archagathus and Violent Gorge. UK and Ireland tour on Octorber. Released a split 7" EP with Madre Coca (B.O.G Records) and "Messenger Of The Darkness" CDEP (Placenta Recordings).

Currently Line up: Kae (Vocal and Bass) and Kiyasu (Drums)

Review: CARBURETOR DUNG "Inginku Rejam Raksasa Kejam!" CD 2012


Kesempatan kali ini saya gunakan untuk mengulas album penuh CARBURETOR DUNG tahun 2012 berjudul "Inginku Rejam Raksasa Kejam!". Ringkasnya DUNG, sebuah nama yang tidak perlu lagi diperkenalkan, mereka sensasi, penuh kontroversi, tersohor sebagai salah satu perintis Punk Rock di Tanah Melayu ini, sejak awal 90'an lagi! Hakikatnya DUNG tidak pernah terkeluar dari perjuangan hak dan kebenaran, kebebasan dan kesamarataan, tuntutan-tuntutan kemanusiaan dan juga kemasyarakatan. Malah, kini DUNG tampak lebih lantang dan pedas, membantah dan membangkang habis-habisan!

"Inginku Rejam Raksasa Kejam!" terlebih dahulu dikeluarkan dalam format piring hitam 10" (hanya 8 buah lagu) pada Disember 2011 oleh F.A.M.E.D Records yang berpengkalan di Berlin, Jerman. Kemudian, pada sekitar Mac 2012 ianya dirilis oleh Ricecooker Recordings dalam pakej CD-BOX yang sungguh menarik; bertemakan kerbau, hadir bersama poster bersaiz A2, silk-screened patch, vinyl sticker serta penambahan sebuah lagu (Trek #9) untuk versi CD ini.

1. Mata Buta
2. Potong Nama, Tutup Buku
3. Semua Sama, Semua Bosan
4. The Fine Line of Numb
5. Hanturaya Putrajaya
6. Punk Gampang
7. Aku, Buku & AUKU
8. Macam Celaka!
9. Aku Mau Jadi Anjing Mu

"Inginku Rejam Raksasa Kejam!" sebenarnya telah melalui proses rakaman secara langsung (recorded live) pada 3 dan 4 Jun 2007 bertempat di Dreamwalk Studio, Gombak di mana Mohd Nazri Yusof (Lab) merupakan jurutera bunyi dalam rakaman ini. Mixing dilakukan oleh Bullet dan Carburetor Dung sendiri di Ricecooker Shop sekitar Januari 2009. Kemudian, proses mastering dilakukan oleh Dan Randall dari Mammoth Sound Mastering, California pada Ogos 2011. Kesemua lagu kecuali Aku Mahu Jadi Anjing Mu dicipta oleh Joe Kidd dan Carburetor Dung manakala kesemua lirik dihasilkan oleh Joe Kidd. DUNG dianggotai oleh: Alak (vokal), Joe Kidd (gitar), Tom Bollock (gitar), Fendi (bass) dan Bullet (dram).


"Inginku Rejam Raksasa Kejam!" nyata sebuah produk Punk Rock yang tulen karismanya, luhur pengisiannya, rebel secukup rasa: politikal, radikal & sinikal. Aura Punk DUNG terang benderang, jelas terpampang, teratur dan tidak sesekali berterabur. Inilah Punk Rock yang duduk, berdiri dan berlari dalam ertikata Punk sebenar! Riff gitarnya bermelodi ringkas, kedengaran keras, tersusun dalam aturan 3 atau 2 kord, sekali-sekala diselit solo gitar yang benar-benar menggambarkan tebalnya sifat berontak! Ditambah dengan nyanyian-nyanyian bertenaga dan bermesej, DUNG seakan mengajak pendengar untuk bangkit dan beranjak! Berubah untuk diri, merubah untuk semua! Mereka yang pasif mungkin melihat ini negatif, mereka yang masif pasti mengangkat ini positif. Ini kali-lah!

Interview: XTOLAKKOKX


XTOLAKKOKX adalah band Fastcore dari Baling, Kedah. Mereka cuba bermain selaju mungkin, seperti Betercore, Jellyroll Rockhead, Abnormal Psychology, BBQ Chickens dan banyak lagi. Setakat ini mereka telah mengeluarkan CDR Rehearsal 2012 dan demotape “666 Thrash Fun” pada tahun 2013. Untuk mengenali XTOLAKKOKX lebih dekat, mari kita ikuti sebuah interview bersama mereka..

1. XTOLAKKOKX ni apa maksudnya?
Alamak, macam mana ya aku nak terangkan dekat hang, sebut Tolak Kok ja, tanda "X" dikiri dan kanan hanya hiasan ja tiada apa2 yang serius pun, ok tolakkok ni ayat bahasa Baling Kedah sebenarnya, eh ya ka? hehehehmgmgmgmgmg, ayat dia macam ni "weh cantik kasut hang, nak tolak kok (jual kot)" ayat tolak kok tu macam fun sikit kalau disebut, kami suka benda2 yang dengar fun ni, so kami guna la nama xTOLAKKOKx.

2. Apa idea asal penubuhan XTOLAKKOKX? Bila dan bagaimana ia dibentuk?
Kami berasal dari Baling Kedah, bermula pada awal 2011, macam ayat band2 yang lain la kan, mula2 jamming cover lagu band2 yang kami minat dan semakin lama kami semakin serius untuk membuat band, Pixie (Unadulterated Parasites) yang mula2 invite kami bermain untuk gig Comadre Tour S.E.A.

3. Siapa ahli-ahli kumpulan ini?
xTOLAKKOKx terdiri dari Wan Organ (vokalis), Pakya (drum), Majdi (bass) dan Bob Tapong (gitar dan 2nd vocal), tetapi ada masalah yang tidak dapat dielakkan Wan Organ dan Majdi tidak lama bersama xTOLAKKOKx dan Alip Hidong menggantikan tempatnya sebagai vokalis. Bass? owh sampai sekarang kami tiada bass, line up 2012 hingga sekarang Alip Hidong (vokalis), Pakya (drum) dan Bob Tapong (gitar dan 2nd vocal).

4. Bagaimana definasi Fastcore bawaan XTOLAKKOKX? Apa perlu ada dalam Fastcore?
Definisi fastcore bagi kami adalah corak riffing yang ala2 sempat tak sempat, bunyi snare yang seketoi seketoi dan juga vokal yang acah acah out meter motor RXZ tapi bunyi ting ting seketoi seketoi. (tapi tak semua lagu kami dapat diberikan seperti yang digambarkan. Hehehegmgmgmgmgmdg.) Benda yang perlu ada dalam fastcore bagi kami lagu yang laju dan pendek ditambah sedikit beat untuk circle pit dan menari tidak lupa juga  lirik yang sedikit fun dan marah yang melampau, agak berkait rapat dengan punk. Rebelious, fight for your right & etc. Cuma cara disampaikan berlainan.


5. Tahun 2013 ada keluarkan demotape “666 Thrash Fun”. Bagaimana sambutan yang diterima?
Ya kami ada release demo dalam format tape hanya 100pcs yang berjudul 666 Thrash Fun dengan harga RM8 percuma button yang direlease oleh Foxhole Records dan Tebulaih Nyor Distro, kini sudah habis dijual, terima kasih juga kepada Shahril, Komal dan Yaya sebab sudi buat gig release party kami haritu, teman2 Kratom City Hardcore yang selalu memberi semangat dan teman2 yang sudi membeli demo kami.

6. Apa yang menarik tentang “666 Thrash Fun”?
Banyak yang menarik bro berkenaan 666 Thrash Fun dengan track no.1 yang berunsurkan black metal dan lain2 track yang fast short and loud yang akan memecahkan kepala hotak hangpa dengan lirik2 yang fun, marah dan entah apa2, mungkin  boleh dengar disini www.xtolakkokx.bandcamp.com.

7. Ada cerita berkaitan Rehearsal 2012?
Kami hanya release 50pcs rehearsal dalam format cdr dan kami masukkan 3 lagu yang ada dalam 666 Thrash Fun tetapi belum dimixing.

8. Tahun 2014 apa pula rancangan release terbaru XTOLAKKOKX?
Untuk rilisan akan datang, compilation tribute to Secret Seven, 4way split Cholera (Fast Hardcore dari Jerantut Pahang) + Mamah Papah (Thrashcore dari Bandung Indonesia) + Haramarah (Hardcore Punk dari Bandung Indonesia), 4way split Perek Kasi Gerek (Thrashy 90's Punk Rock dari S.Petani Kedah) + Langgar Lari (Fastcore dari Bahau N.Sembilan) + Makan Dalam (Thrashcore dari Tawau Sabah), E.P 2014.

9. Gig paling dikenang?
Wow semua gig yang kami main, ada kenangan tersendiri bro, mahupun yang pahit atau manis, tak reti aku nak ceritakan.


10. Final shitnote please?
La habis dah ka bro, lek lu, chor lu, hehehejgjgmgmgwgj, terima kasih sangat2 sebab sudi interview kami, harap lu terus bersemangat untuk menginterview band2 yang ada dan harap kami terus main laju dan laju lagi dan harap zaman kegemilangan band2 thrashcore fastcore lompat2 ni akan kembali bangkit seperti dulu, kalau hangpa inginkan gambar bogel kami  hehehejgmgmgmgmg atau ada pertanyaan boleh contact: xtolakkokx@gmail.com, Hail Fastcore!

FARMERSLAND YOUTH MUSIC COMPILATION! - ROUND 1


Sebuah kompilasi band anak muda Tawau, Sabah!

Representing:
01. NOISY CRUSH - Angkuh
02. FORESIGHT - Innocent Souls
03. MAKANXDALAM - Mari Saling Tikam Belakang
04. PEROSUCK - Aggresive Gila Babi
05. WICKED - We Are Skinhead
06. REGAINED - Kuasa
07. LUCKY GARDEN - Helter Skelter (Demo)
08. GOOD BYE SCHOOL - Khayalan
09. THE OIRIGANS - Kingdom Without A King
10. PSYCHOPATH - Bridge Bootboys
11. 28 DAYS LATER - Maruah
12. ANAK BASTARD - Sus Barbatus
13. EXCRETED BY WOUNDS - Oblivion
14. UNNAMED - Penipu

RM10
FORMAT WMV
50 KEPING UNTUK DI JUAL
Sebarang kemusykilan dan pertanyaan sila hubungi:

Rabu, 5 Februari 2014

Review: ATOMICDEATH "Missile Massacre" Cassette EP 2009


Menyelongkar kembali koleksi lama, saya kepingin untuk mendengar dan menilai semula rilisan pertama dari ATOMICDEATH, wira Teutonic Thrash dari Bandaraya Shah Alam, Selangor. "Missile Massacre" adalah EP 4 buah lagu dikeluarkan dalam format kaset pada Jun 2009 oleh Black Konflik Records.

Kandungan Lagu:
1. Bestial Pain  
2. War Ripping Skull  
3. Bringer of Thousand Fear  
4. Zero Tolerance

Keupayaan ATOMICDEATH sebagai sebuah band generasi baru dalam menganjur imbauan Thrash Metal 80'an tidak boleh disangkal. Mengikuti setiap detik dan rentak dalam keempat-empat buah lagu yang dimuatkan dalam "Missile Massacre" membuatkan saya terngiang-ngiangkan hempasan melodi SLAYER dan lantunan suara SODOM. Tidak dinafikan, kerangupan Thrash ATOMICDEATH turut dibantu penggabungan muzik berperisa Punk, Crust dan D-beat serta semangat 'old-school' kesemua 4 anggota band ini.

Faiz (b/v) - Kerrykaufmann (g) - Remydeen (d) - Pattomizer (g)

Permainan instrumen mereka rapi! Penulisan lagu mereka teliti! Pujian juga harus diberi pada kualiti bunyi dan produksi keseluruhan "Missile Massacre" ini. Berat dan padat! ATOMICDEATH dengan jayanya menimbulkan gempita berganda menerusi EP ini. Jika anda sanggup menderitai suasana huru-hara, maka ini adalah punca kepada kesakitan leher dan tengkuk anda. Apa tidaknya, kepala berhenjutan berlarutan!!

Review: HELLEXIST "Age Of Death" CD 2013


HELLEXIST, band berpusat di Johor Bahru ini menerusi "Age Of Death" CD keluaran BROKEN NOISE RECORDS secara umumnya memperagakan muzik yang digelar Dark Crust. Ya, ianya adalah sub-genre Crusty D-Beat yang kedengaran gelap dan berat disertai dentuman-dentuman Punk, Hardcore dan Metal mengujudkan kepelbagaian yang cukup menarik dan berkualiti dalam muzik gendongan mereka. "Age Of Death" CD mengandungi 7 buah lagu, dirakam di Noise Hell Studio, Pasir Gudang, Johor.

Kumpulan didokongi 5 anggota terdiri daripada Monster Killer (vokal), Night Evil (gitar), Zam Machine (gitar), Dr.Ajen (dram) dan Chub Ladies Man (bass) telah ditubuhkan sekitar tahun 2007. Sebelum kelahiran "Age Of Death", mereka terlebih dahulu tampil dengan 7-Track Demo, split "Unpeace" bersama HELLBOMBS, 7" split "Human Creation" bersama BLINDED HUMANITY, 3-way split Humanity Brutality bersama DISCRUSHER dan BLACK WING OF VENGEANCE serta "World Disaster" EP.

Menikmati keseluruhan "Age Of Death" bagaikan satu tempoh yang cukup menghiburkan! Ia seakan mengajak pendengar untuk turut sama menjerit dan melompat. Lagu-lagu olahan HELLEXIST adalah himpunan irama dan suara yang jitu, kelam dan menghentam! Setiap lagu mempunyai karakter dan impak tersendiri. Semua bahagian korus lagu-lagu mereka keras dan membunuh! HELLEXIST berdiri sebagai pesaing yang sihat kepada kegagahan APPÄRATUS dalam membina scene muzik Crust / D-Beat di Malaysia.


Tracklist: 1. Neraka Dunia / 2. Bloodbath Continues / 3. To Live To Die / 4. World Disaster / 5. Age Of Death / 6. Chaos System 666 / 7. World Disaster (bonus). Selain format CD, "Age Of Death" juga terdapat dalam bentuk kaset. Hubungi emel ladingsatu@gmail.com. Highly recommended!!

CHECK 'EM OUT!

SHITNOISE BASTARDS / CURD​ - 6 Minutes To Doomsday


DTR #24 is out now!! SHITNOISE BASTARDS is from Malaysia and CURD is from Canada. This is noisegrind and harshnoise split in short total duration 6 minutes only. 3 minutes by each side. Enjoy this 6 minutes of noise before you dead! Cover included when you download this album. Download this, make copies and trade with friends. Fuck money! Released on 4 February 2014 by DEATH TONES RECORDS NETLABEL.

DOWNLOAD HERE:

MENTAKAB UNDERGROUND FEST


BLOOD BROTHER SOUND proudly present:
---- MENTAKAB UNDERGROUND FEST ----

Featuring:
HIBISCUS (mentakab bootbois/street Oi!)
STEREO ANDROID (mentakab modern grunge)
THE UNPLANN (bentong ska tone)
TURN OFF (kuantan hardcore punk)
ROOTSTALK (kuala lumpur reggae)
REJECTED YOUTH (kemaman Oi!)
PULLING T (temerloh punkrock)
THE MERC (highlander bootbois/street rock)
BELACAK (bentong underground squad/punk Oi!)
OAG (special artist)

Date: 9th March 2014 (Sunday)
Time: 2pm till the end...
Ticket: RM20

Venue:
Arjuna Studio Hall
Industrial Park Mentakab
Temerloh, Pahang

Information:
017 9222050 (Pokcik Sham)
014 2933590 (Boy)
017 9553215 (Buntat)

BITTERNESS IS DEEP AND VIOLENT


KOLEKTVF ALTAR
#BITTERNESS IS DEEP AND VIOLENT

Nyatnyinsonmatekajisemarnyiseng
(Batu Caves Freak Folk)

APPÄRATUS
(KL Crusty)

RAVAGE FIX
(Swiss/Germany D-Beat)

BAHAJANG
(Ipoh Grindcore)

CHANNELING MAHATMA
(Tampin Mad Math)

RAINHOUSE MUSIC IPOH
SATURDAY, 15/20/2014
8 PM - 12 AM
RM10
Further Info: 016-5616254 / 017-5445741